Onze aanpak


We zijn een bedrijf met een bescheiden omvang en gaan voor persoonlijk contact. We leren je graag goed kennen, want dan kunnen we je het beste van dienst zijn. Voor iedere horecagelegenheid bedenken we een uniek en passend concept. Ook voor jou!

Onze ervaring
Door onze jarenlange samenwerking met de top van de Nederlandse horeca, kennen wij de dynamiek van de horeca, de absolute noodzaak tot het leveren van constante kwaliteit en de vraag tot het meedenken met jouw onderneming als geen ander en zijn hier volledig op toegespitst. Met de combinatie van onze ruime horeca-ervaring, kwaliteit en ongekende service maken wij het verschil!

Onze kazen
Alle kazen importeren we rechtstreeks uit verschillende landen en streken binnen Europa. Het laten rijpen of affineren van de kazen doen we zelf. “Zo garanderen wij de beste kwaliteit” en krijg je de kaas die precies aansluit bij jouw wensen.

Onze trolley
Uniek is onze kaastrolley waarop je de kazen prachtig kunt presenteren. En waarmee het personeel, aan tafel bij de gast, uitleg kan geven over de verschillende kazen. De interactie zorgt vaak voor mooie verhalen en een optimale beleving.

Onze kaasmessen
Onderscheidend zijn onze kaasmessen Windmühlenmesser & Fromagerie Guillaume
Speciaal door ons met hoge kwaliteit ontwikkeld om de kazen te snijden zoals het hoort en de kaasbeleving met passie over te brengen aan uw gasten.

Kwaliteit, beleving en service

Dat is wat ons onderscheidt. Je bent van harte welkom om dit te ervaren in ons proeflokaal, waar we onze kennis van en passie voor kaas graag met je delen. Elke kaas heeft namelijk een eigen verhaal. Na een bezoekje aan het
proeflokaal kan je hele team de smaakbeleving van kaas bevlogen overbrengen op jouw gasten.