Ossekop

Ossekop

Heerlijk Camembert van Hollandse bodem. De Witte Ossekop wordt gemaakt in de kaasmakerij van boer Spierings met gepasteuriseerde melk van eigen koeien. Het Brabantse witflora-kaasje is geïnspireerd op de traditionele Franse Camembert en heeft een romig en vol karakter.De kaas wordt 4-8 weken gerijpt, waarbij de structuur steeds zachter en romiger wordt en de kaas een verfijnde, stallige smaak ontwikkelt.

Per stuk €8

9,50

  • Hoogste kwaliteit kazen
  • Bekend uit de horeca
  • Voor 16u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Afhalen ook mogelijk

Aanbevolen kazen

44,5079,00
17,50
69,00
13,50
9,50

LET OP!

LET OP! Als je vanaf nu nog kaas via de webshop bestelt dan is je pakket NIET meer op tijd voor Pasen binnen. Wij wensen iedereen een heerlijk Pasen!

Dit zal sluiten in 0 seconden